Rreth Nesh

Ne ndërtojmë projekte të suksesshme bazuar në një fjali të vetme “Zgjidhje dhe Teknologji”, duke operuar në tregun vendas me një teknologji dhe siguri në implementimin e pajisjeve rezidenciale dhe profesionale.

Themeluar në 2020, Teknonet është një kompani inxhinierike, e cila operon në fushën e sistemeve të kontrollit të klimës, ventilimit dhe jo vetëm. Teknonet ju ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të integruara për ngrohje – ftohje, rinovim dhe pastrim të ajrit, prodhimit të brendshëm të ujit të nxehtë të shtëpive apo apartamenteve, sistemeve hidrike, sistemeve të ajrimit, sistemeve të kontrollit të alarmit, telekomunikacionit, mbrojtjes kundër zjarrit etj.

Ne ofrojmë produkte të teknologjisë së lartë, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim, asistencë teknike dhe mirëmbajtje.

Besueshmëria dhe korrektësia janë asete shumë të rëndësishme për ne!
Standartet e larta dhe eficienca e shërbimeve janë elementët që na karakterizojnë!

Shërbimet tona

PROJEKTET TONA

KONTAKT

  • Rruga e Kavajes, Perballe qendres Globe , Kompleksi Park Construksion

NA SHKRUANI